Golvslipning

Tråkigt jobb för dig att göra, men vi hjälper gärna till.

Golvslipning

Nu har vi utökat våra tjänster! Utöver mattvätt, skurning & polering av golv kan vi nu även erbjuda kunder slipning, av obehandlade trägolv eller slitna gamla parkettgolv. Man börjar med att slipa golvet, därefter kan man olja det till önskad färg och sedan avslutas det med att man lägger en lack.

Hur skall man då sedan sköta detta golv?

Ja, efter att golvet är behandlat, bör man vänta i en 1 månad tills man första gången ska fuktmoppa golvet. Golvet behöver härdas! Vad många inte känner till & det är att det räcker att enbart använda vatten & inte en massa kemikalier. Kemikalierna stannar kvar på golvets behandlade ytskikt efter att vattnet har avdunstat & förstör med tiden golvet. Om man behöver använda kemikalier, använd i så fall på själva fläckarna eller se till att fuktmoppa en gång till men avsluta med att enbart använda vatten!

Grumme såpa är INTE att rekommendera på lackade golv eller klinkers. Det är ett kombinationsmedel och innehåller både olja och ett allrengöringsmedel och lämnar därefter kvar en kladdig hinna. Det rekommenderas att enbart använda Grumme på  obehandlade trägolv!

 

Adress

Industrivägen 55,
433 61 Sävedalen

Nummer

031-26 14 25

Email

birgit@birgitstadpartner.se