Golvslipning

Tråkigt jobb för dig att göra, men vi hjälper gärna till.

Golvslipning

Välkommen till Birgit Städpartner AB. Vi utför dammfri golvslipning i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Partille och Kungälv. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar & företag.

Är du orolig för att ditt hem ska bli dammigt efter att vi slipat ditt golv? Det behöver du inte vara, vi ser alltid till att hålla rent runt om oss och har maskiner som inte dammar ner. När vi slipar golv har vi alla de resurser och kunskaper som behövs för ett professionellt resultat. Vi utför golv- och parkettslipning med moderna maskiner som minimerar damm.

Oavsett om du är i behov av parkettslipning, slipning av furugolv erbjuder vi golvslipning. Massiva trägolv kan slipas många gånger innan de blir nedslitna. Detta sparar er pengar och det blir även ett klimatsmart val. Massiva trägolv passar bra för slipning. Hårda träslag som ek, bok och lönn behöver inte lika regelbundna underhåll som mjukare träslag som exempelvis björk, al och furu. Men alla går bra att slipa, beroende på slitage och tjocklek. Idag finns det även laminatgolv som går att slipa, men då måste de ha ett tjockt ytlaminat. Det går även att slipa betonggolv och stengolv, även om det är ganska ovanligt.

En golvslipning är en smidig och kostnadseffektiv metod att skaffa dig ett vackert golv. Du behöver inte köpa ett nytt, dyrt golv – det går lika bra att fräscha upp det gamla! Hur mycket det kostar att genomföra en golvslipning varierar beroende på vilket skick golvet är i innan arbetet påbörjas, hur underhållet har skötts tidigare, vilken ytbehandling som har använts. Men viktigast för resultatet är förstås vilket material eller träslag golvet består av.

Om du bestämt dig för att anlita oss på Birgit Städpartner AB finns några saker som är viktiga att tänka på innan vi kör igång arbetet.

– Alla möbler måste flyttas, en golvslipning kräver plats och ingen vill att möbler ska ta skada.

– Golvet bör vara välstädat, annars riskerar man att nå ett sämre resultat. Alla gamla spikar bör också antingen vara borttagna eller nedhamrade.

-En golvslipning går relativt snabbt och smidigt, jobbet tar i normala fall en eller ett par dagar. Detta gäller för ett normalstort rum, ska större ytor slipas så tar det förstås längre tid.

Vill du veta mer? Vi kan komma på ett kostnadsfritt besök och därefter lämnar vi en offert på golvslipning.

Adress

Industrivägen 55,
433 61 Sävedalen

Nummer

031-26 14 25

Email

birgit@birgitstadpartner.se

Ring oss nu!