Golvvård & Mattvätt

Våra tjänster för
Golvvård & Mattvätt.

Golvvård & Mattvätt

Börjar ert golv eller heltäckningsmatta se smutsig och tråkig ut? Då kan vi hjälpa er att fräscha upp dom!

De flesta kontor & lokaler där mycket människor går på, kan det vara bra att lägga en polish för att skona ytan från smutsen, att allt för mycket gå in på djupet. Då är det att rekommendera att man först kör med en skurmaskin för att avlägsna smutsen, innan man lägger på polish. Det gör det framförallt lättare vid daglig städ att moppa av golven. Efter att polish är lagd, finns underhållsmedel att lägga i vattnet vid städning. Det här medlet innehåller ett vax som fyller i porerna i mattan & är att rekommendera att använda efter att man gjort en polish behandling. Då skyddas golvet längre!

Att tvätta en heltäckningsmatta, det är att rekommendera att man gör det regelbundet någon gång om året. Allt beroende på vilken verksamhet man har & hur många människor som dagligen går på den. Vi ser hur det kan påverka städningen när man dammsugar & hur smutsen då träder fram genom att det börjar lukta illa från dammsugaren.

Finns det många fläckar på mattan, då förprepareras dessa innan med speciellt medel innan mattvätt påbörjas!

Genom att man regelbundet sköta om sina golv & mattor, bibehåller man kvalitén längre & de blir som nya igen år efter år!

Adress

Industrivägen 55,
433 61 Sävedalen

Nummer

031-26 14 25

Email

birgit@birgitstadpartner.se

Ring oss nu!