Birgit C-Lejeune

VD / Lokalvårdschef

Områdesansvarig: Lokalvård, trappstädning, privat & företagsstäd

Afram Georges

Plats & Marknadschef Göteborg/Stockholm

Vi är den städpartner ni kan lita på!

Ni kan välja att följa vårt städschema eller få ett eget skräddarsytt efter behov & önskemål. Ingenting är omöjligt!

Det kan vara allt från 1 gång om dagen till veckostädning eller annan tid som passar er. Priset varierar beroende på hur ofta ni vill ha städat och vilka ytor det gäller.

Vi lovar

Noggrann städning

Nöjda kunder är viktigt för oss, vi erbjuder er städning efter just ert behov.

Bra produkter

Alla våra produkter som vi använder oss av är svanenmärkta.

Är du intresserad av våra tjänster?

Här så har vi ett formulär till dig som är intresserad av våra tjänster. Du behöver bara fylla i dina uppgifter och meddelande så kontaktar vi dig.

Smidigt och enkelt!

Vi jobbar med vår miljö- och kvalitetspolicy.

Birgit Städpartner AB har ett dokumenterat kvalitets- och miljöledningssystem som vi följer i vår dagliga verksamhet.

Miljöpolicy

Vår miljöpolicy syftar till att förebygga miljöproblem, undvika hälsorisker, effektivisera energi- och resursutnyttjande, minimera förorenings- och avfallsmängder samt att välja produkter, teknik och arbetsrutiner med goda miljöegenskaper.

Inför investeringsbeslut belyses miljöfrågorna. Nya produkter värderas med avseende på miljörisker. Alternativ som innebär en mindre belastning för hälsa och miljö skall prioriteras framför i övrigt likvärdiga alternativ. För att göra vårt miljöarbete trovärdigt gör vi regelbundna utvärderingar genom interna revisioner av vår policy och miljöprogram.

Vi försöker att ständigt utveckla vårt miljökunnande och hålla oss uppdaterade med nyheter av produkter och teknik på marknaden.

Kvalitetspolicy

Vår kvalitetspolicy innebär att genomföra uppdrag inom vårt marknadssegment med högsta kvalitet för att uppfylla kundens krav och förväntningar, samt att arbeta för ständiga förbättringar av våra tjänster och vårt kvalitetsledningssystem.

Affärsidé

Genom ansvar, lojalitet mot kunden och spetskompetens inom vårt marknadssegment erbjuder vi kunden högsta möjliga kvalitet. Vi håller alltid vad vi lovat.

Kvalitetsmål​

Vårt huvudsakliga kvalitetsmål är att ge våra kunder just den produkt eller tjänst de beställt av oss. Vi vill alltid ha nöjda kunder.

Vår GDPR & integritetspolicy

Vill du veta mer om vår GDPR/integritetspolicy så kan du trycka på knappen.

Adress

Industrivägen 55,
433 61 Sävedalen

Nummer

031-26 14 25

Email

info@birgitstadpartner.se

Ring oss nu!