Om oss

BIRGIT STÄDPARTNER AB är ett familjeägt städbolag som har varit verksam sedan 1998. Vårt mål med kunden i fokus är att vi skall leverera kvalité, flexibilitet noggrannhet och lyhördhet vid alla våra städtillfällen vilket ger återkommande nöjda kunder år efter år. Vår strävan är att kunna ge kunden trygghet genom att vi kan tillge en och samma personal vid varje städtillfälle. Att vara informativ, lojal och ansvarstagande mot kund i dess verksamhet, det uppskattas högt! Vi är ansvarsförsäkrade hos Fora.

Vi arbetar kvällar som helger och priserna är detsamma. Till de företagskunder som vill, har vi paket & helhetslösning att erbjuda på dennes verksamhet, stort som smått inget är omöjligt! Vi arbetar under betryggande sätt som skriftlig sekretess till den som önskar och privat mot GDPR-lagen. Personuppgifter sparas inte längre än nödvändigt. Med miljön i fokus både inne som ute, arbeta vi efter vår miljöpolicy. Det innebär att vi källsorterar efter kundens miljöstation.

Familjeföretagets ledstjärna, har varit på rekommendation och är det finaste betyg man kan få. Att bli bemött av kunderna med ett leende vecka efter vecka, det säger allt!! Birgit Städpartner AB är certifierad hos SSC AB och utbildad hos Borago AB.

Ring oss nu!