Flyttstäd Sävedalen

Birgit Städpartner AB – flyttstäd Sävedalen

Städning utfört med Noggrannhet Flexibilitet Lyhördhet

Välkommen till Birgit Städpartner AB, en städpartner att lita på! Bland annat så erbjuder vi flyttstäd i Sävedalen. Vi strävar efter att sätta våra kunders behov och önskemål i centrum för vårt arbete, oavsett städuppdrag. Med fokus på kvalitet, flexibilitet, noggrannhet och lyhördhet levererar vi städning som håller högsta standard, vilket resulterar i återkommande nöjda kunder år efter år.

Ni kan välja att följa vårt städschema eller få ett eget skräddarsytt efter behov & önskemål. Ingenting är omöjligt!

Floating Item

VILKA vi är

Birgit Städpartner AB är ett familjeägt städbolag som har varit verksam sedan 1998. Vår strävan är att kunna ge kunden trygghet genom att vi kan tillge en och samma personal vid varje städtillfälle. Att vara informativ, lojal och ansvarstagande mot kund i dess verksamhet, det uppskattas högt! Vi är ansvarsförsäkrade hos Fora.

Flyttstäd Sävedalen

Vad vi gör

Hos oss har ni möjlighet att välja mellan vårt standardstädschema eller få en skräddarsydd lösning som passar era specifika behov och önskemål. Ingenting är omöjligt för oss på Birgit Städpartner AB, vare sig det handlar om daglig städning, veckostädning eller städning vid andra önskade tidpunkter.

Flyttstäd Sävedalen

TJÄNSTER inom städning

Vi på Birgit Städpartner AB arbetar med det mesta inom städning, allt från hemstädning till golvvård. I allt vårt arbete är miljön i stort fokus, både inne och ute arbetar vi efter vår miljöpolicy. Det innebär att vi källsorterar efter kundens miljöstation. Alla produkter vi använder är dessutom svanenmärkta.

MEriter

Är du intresserad av våra tjänster?

Här så har vi ett formulär till dig som är intrresserad av våra tjänster. Du behöver bara fylla i dina uppgifter och meddelande så kontaktar vi dig.

Smidigt och enkelt!

Contact Us
Välj ett eller flera alternativ

Birgit Städpartner AB

Industrivägen 55, 433 61 Sävedalen
031-26 14 25
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.